Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Secretarul general al PRO România, Ion Mocioalcă, a declarat joi că PRO România a propus cea mai bună listă de candidați pentru alegerile europarlamentare. Potrivit secretarului general al PRO România, Corina Crețu, Victor Ponta sau Mihai Tudose sunt o garanție că românii vor fi reprezentați cu profesionalism și demnitate în Parlamentul European.

„Vedem în fiecare zi cum Liviu Dragnea și Guvernul său încearcă prin tot felul de minciuni și decizii iresponsabile să rupă o societate profund pro-europeană precum a noastră de tot ce înseamnă Uniunea Europeană. Vestea bună este că putem să punem capăt răului pe care acești oameni îl fac zi de zi României, iar șansa aceasta se numește PRO România. Avem cei mai buni candidați, iar pe 26 mai trebuie să dăm un semnal puternic că vrem să trimitem în Parlamentul European oameni competenți și nu cozi de topor, profesioniști care au un cuvânt de spus și care pot influența deciziile în favoarea României”, a declarat Ion Mocioalcă.

Potrivit lui Mocioalcă, niciun alt partid nu poate veni în fața oamenilor cu un candidat de anvergura actualului comisar european Corina Crețu. „Corina Crețu a ocupat cele mai înalte poziții la nivel european. Este un om extrem de bine pregătit, care iubește cu adevărat România și care s-a bătut pentru a finanța proiecte de miliarde de euro pentru țara noastră. Faptul că un social-democrat adevărat precum doamna Crețu a ales PRO România pentru a-și continua proiectele în beneficiul oamenilor, demonstrează că suntem singura alternativă serioasă pentru a ne recăpăta demnitatea și respectul partenerilor noștri europeni și a continua să atragem fonduri europene care să ne îmbunătățească viața”, a mai spus Mocioalcă.

1 Comment

  1. Faina treaba ! Se aduna cel putin 3 „suparati” si-o pun de un nou partid si nu mai dau socoteala nimanui de ce au semnat intelegeri cu baselu ,de ce au demisionat la Colectiv ,de ce au insistat sa numeasca procuror sef si multe altele inclusiv suceala lui Antonescu. Ce buna ar fis fost o lege care sa interzica traseismul politic ,dar cine s-o dea ,ei !??!

Adaugă comentariu