Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reșițenii insomniaci pot auzi, în unele nopți motoare turate la maximum pentru concursuri de viteză ilegale pe care participanții le numesc liniuțe.

În noaptea de 16/17 august, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de participare în calitatea de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice. Pe bulevardul Republicii din municipiul de pe Bârzava, poliţiştii rutieri i-au identificat pe F.R., în vârstă de 21 ani şi G.G., în vârstă de 24 ani, care se aflau la volanul a două autovehicule şi sunt bănuiţi că au participat la o astfel de întrecere de la intersecţia cu strada Făgăraşului şi până la intersecţia cu strada Timişoarei. Poliţiştii continuă cercetările.

4 Comments

 1. Poate o sa actioneze politia si in zona Stavila- Muncitoresc-Universalul vechi, unde „bronzatii” de la varte imberbe se plimba cu ATV-uri si motociclete de enduro, bineinteles acestea neavand amortizoare de zgomot… Se aude domnilor in uniforma, platiti din banii nostri?

  • Ai dreptate, casa in care sunt parcate respectivele atv-uri este vizavi de posta mare, chiar la coltul strazii care merge spre gradinita.

   In plus, mai sunt o gramada de raceri in centru si folosesc drumul spre Carasova sau podul din centru. Locatarii deja ii stiu pe doi dintre ei, unul cu o coaja decapotabila rosie si altul cu o masina neagra cu nr UZU, parcata in fata casei de pariuri de la BTT.

  • POLITIA??? Ma lasi???? Stiu sa faca PLmare, ca depasesti 4 km viteza admisa, dar cazurile astea din sfeta PENALULUI nu le vad…cred ca din 2 motive: fie sunt prea LACHE sa faca ceva, fie au „cunostinte” prin diversii marocani sau cercuri de influenta! Corect???

 2. iulicafarafrica Reply

  da’ de jamaicanu’ cu bmw-ul negru decapotabil cu numere provizorii ce se crede in 2fast2furious pe strazile din centru ce ziceti?sau mai bine spus,ce zic domnii politisti?ca ei stau la panda in triaj sa prinda vre-un fraier care coboara panta cu 61 km/h,in loc sa-i vaneze pe tuciurii.intreb si eu:
  1.cati din cei cu atv-uri au atv-ul imatriculat ptr. drumurile publice?
  2.cati din cei cu atv-uri au ITP-ul si RCA-ul valabile,rovigneta platita?
  3.cati din cei cu atv-uri au au carnet de conducere?multi sunt minori,iar daca sunt majori,sunt analfabeti!

Adaugă comentariu