Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deputaţii ACL – Valeria Schelean şi Valentin Rusu au susţinut joi o conferinţă de presă menită să marcheze finalul campaniei electorale pentru turul II al alegerilor prezidenţiale.

„Este pentru prima dată în istoria postdecembristă când cetăţenii pot alege între stânga sau dreapta. Potenţialul dreptei în Caraş-Severin în special şi în România, în general, este foarte mare. Suntem convinşi că, în judeţul nostru, scorul pe zona de dreapta va fi un scor mult mai mare decât cel la nivel naţional“, a precizat deputatul Rusu.

Valeria Schelean, în calitate de vicepreşedinte al comisiei juridice, a amintit despre necesitatea convocării parlamentarilor, într-o şedinţă de urgenţă a ambelor camere, pentru astăzi, 14 noiembrie, pentru votul legat de cererile de ridicare a imunităţii unor colegi şi „faimoasa“ Lege a amnistiei şi graţierii.

„Cetăţenii care participă duminică la vot şi care pot fi manipulaţi trebuie să fie foarte atenţi la faptele penale pe care le pot săvârşi, pentru că ACL nu va fi pasivă în privinţa încălcării legii. La nivel central au fost făcute verificări cu privire la listele suplimentare, confruntate cu cele permanente pentru evitarea votului multiplu“, a precizat Schelean.

1 Comment

  1. papitoiul ala din stanga mai e in politica???….inca.????…D-le Frunzaverde va diminueaza considerabil prestigiul acest individ, chit ca e finul…

Adaugă comentariu