Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În primul trimestru al acestui an, lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, au executat 1.667 de misiuni de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice.

De asemenea, au mai fost executate 104 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere şi 23 acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii. În urma misiunilor executate, jandarmii au constatat 41 infracţiuni cu 47 de autori reţinuţi, iar în cadrul patrulelor mixte au fost constatate 13 infracţiuni cu 14 autori reţinuţi, pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional, marea majoritate a infracţiunilor fiind constatate în flagrant, fapt ce a dus şi la recuperarea imediată a prejudiciului produs.

Au fost aplicate 201 amenzi contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de 63.550 de lei, iar 175 de persoane au fost avertizate în scris. Totodată, în această perioadă jandarmii au mai asigurat paza şi protecţia a 81 transporturi de valori aparţinând Administraţiei Finanţelor Publice Caraş-Severin, 205 transporturi corespondenţă clasificată, precum şi a 18 transporturi speciale, care au tranzitat judeţul Caraş-Severin.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu