Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Preşedintele PSD Caraş-Severin consideră că ar fi un gest de normalitate ca primarii de Marga şi Bucoşniţa să demisioneze! Sau, potrivit senatorului Chisăliţă, să meargă la sediul PSD şi să facă o cerere să fie excluşi.

Şi subiectul primarilor PSD care au susţinut o altă formaţiune politică la europarlamentare a fost abordat în conferinţa de presă organizată de conducerea PSD Caraş-Severin. În speţă, este vorba despre primarul de Marga şi cel de Bucoşniţa. „Ar trebui să facă un gest de normalitate şi să îşi dea demisia. Nu au onoare“, a spus Luminiţa Jivan.

Întrebată dacă primarii liberali care cochetează cu PSD (Forotic, Ramna, Grădinari) au onoare, deputatul cărăşean a spus că dacă aşa au vrut ei, ea nu le-a putut închide uşa. „Nu îmi amintesc ca şeful PNL, Marcel Vela, să le fi cerut demisia de onoare. Aşa că eu nu îi judec“, a mai spus şefa PSD.

Cât despre o eventuală primire a lui Torma în PSD, dacă va fi exclus din PNL, Luminiţa Jivan a precizat: „Nu am avut astfel de discuţii“.