Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, prin Serviciul Afaceri Europene a obţinut premiul I cu proiectul „Campanie de informare EuroInfo Fonduri 2011“ în cadrul pilonului Implementarea unor mecanisme de comunicare instituţională în slujba cetăţeanului.

Premiul a fost acordat de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, cu prilejul celei de-a V-a ediţii a Conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public“. În cadrul conferinţei au fost premiate exemplele de bună practică înscrise în Competiţia celor mai bune practici în administraţia publică din România, derulată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în perioada martie-aprilie 2012.

Proiectul „Campanie de informare EuroInfo Fonduri 2011“, s-a desfăşurat în judeţul Caraş-Severin, în perioada ianuarie-decembrie 2011 şi a constat în informarea celor potenţiali interesaţi asupra posibilităţilor de finanţare din fonduri structurale.

Scopul proiectului a fost creşterea gradului de absorbţie a fondurilor structurale şi îmbunătăţirea comunicării prin diseminarea informaţiilor legate de fondurile europene şi modul de accesare a lor. Campania s-a desfăşurat în opt zone ale judeţului.

Adaugă comentariu