Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Întâlnire de gradul zero. Vineri, 17 martie 2017, premierul României, Sorin Grindeanu, vine în Caraş-Severin şi va fi însoţit de vicepremierul Sevil Saiddeh. Primul ministru va fi întâmpinat, de la ora 10 la sediul Consiliului Judeţean, de preşedintele Silviu Hurduzeu, de reprezentanţi ai PSD, în frunte cu liderul PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă. Vor avea loc discuţii, pe teme importante, cu primarii din judeţ, cu reprezentanţii instituţiilor publice.

 

PROGRAMUL PREMIERULUI SORIN GRINDEANU

Vineri, 17 martie 2017

Ora 10.00    Întâlnire cu prefectul județului Caraș Severin și cu președintele Consiliului Județean (sediul Consiliului Județean Caraș Severin)

Ora 10.20    Întâlnire cu reprezentanții Unităților Administrativ Teritoriale din Caraș-Severin

Participă Sevil Shhaideh, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene (sediul Consiliului Județean Caraș Severin)

Ora 10.45    Întâlnire pe teme de sănătate cu factorii decizionali din județ (sediul Prefecturii Caraș Severin)

Ora 11.30   Întâlnire cu management-ul Uzinei Constructoare de Mașini (UCM)  Reșița

Participă la întâlnire și membrii sindicatului (sediul UCMR)

Ora 12.30   Întâlnire cu conducerea Universității Eftimie Murgu Reșița (sediul Universității Eftimie Murgu Reșița)

Ora 13.30    Conferință de presă (sediul PSD Caraș Severin, Str. George Enescu, Nr. 8, Reșița)

Ora 17.30    Vizită la AEM Luxten Timișoara (sediul AEM Luxten)

3 Comments

  1. Toata stima pentru Silvica si Sorin. Carasul are o sansa unica sa renasca! Sa fie fruncea in sfirsit. Maximum respect!

    • „Banatul fruncea, Ardealul mintea…”, „Ardealul fruntea, dar Banatul e mintea!” , fictiuni care nu pot incalzi romanul de rand, asa ca nu ne facem prea mari iluzii! Dezvoltarea se poate face aplicand programe fezabile, gandite si aprobate de politicieni alesi, capabili, bine intentionati si cu sprijinul tuturor celor implicati ! Cei ajunsi la Bucuresti, cum este si Dl. Mocioalca nu au confirmat in nici un fel competenta pe linia dezvoltarii judetului, poate uniti cu cei din opozitie ar mai avea o ultima sansa sa puna umarul, cu adevarat, pentru Caras! De exemplu, asteptam decizia finala pentru UCM Resita si resuscitarea celorlalte obiective economice(in limita permisa de legislatie)!….

Adaugă comentariu