Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Direcţia Regională de Poştă Vest trimite în judeţul Buzău peste două tone de alimente şi 100 de paturi. La sediul Direcţiei Regionale de Poştă Vest, a avut loc centralizarea datelor privitoare la donaţiile strânse în campania pentru ajutorarea sinistraţilor din Buzău şi Vrancea. Directorul DRP Vest, Nelu Balaş, s-a arătat foarte mulţumit de rezultate şi de civismul locuitorilor celor patru judeţe ale Regionalei: Caraş-Severin, Timiş, Arad, Hunedoara.

Cele peste două tone de alimente neperisabile şi pături arată dimensiunea acestei campanii şi modul în care angajaţii poştali, oameni simpli, dar buni, din Regională, au înţeles când şi cum să ajute! Tragedia semenilor noştri, din Buzău şi Vrancea, este majoră, acei oameni nu au ce mânca, nu au căldură, nu mai au nimic. Noi ne-am gândit la ei din primul moment, iar acum tragem concluziile: a fost o campanie umanitară extraordinară! Le mulţumesc celor care s-au implicat, cu mult suflet“, a declarat directorul DRP Vest.

Transportul celor două tone de alimente (peste 300 de kg de făină, peste 300 kg de zahăr, peste 200 de litri ulei, aproximativ 800 de conserve, 200 kg mălai, 20 de saci de haine, 100 de paturi, 30 de kg de fasole şi multe altele precum jucării, biscuiţi, cafea, supe la plic) se va efectua cu un camion al DRP Vest. Destinaţia este judeţul Buzău.

Lidia Almăjanu

Adaugă comentariu