Caraş-Severin, Romania

Joi, de la ora 9.30, sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi-a deschis porţile pentru copii şi tineri. Aceştia au putut vedea, la standurile amenajate de poliţişti, tehnica de luptă, dar li s-au şi oferit explicaţii privind specificul activităţii poliţieneşti.

Cei mici s-au înghesuit în maşinile utilizate în misiuni, lipindu-se mai ales de declanşatorul sirenei. Liceenii au studiat oferta şcolilor militare dar au rămas în zona celor doi „mascaţi“ care au prezentat o serie de arme utilizate în acţiuni.

Au sărbătorit împreună Ziua Poliţiei

„De la maşina celor de la Rutieră şi până la «duba» de la arest, copiii le-au văzut, atins şi admirat pe toate. De la începutul acestei săptămâni, poliţiştii cărăşeni au participat la manifestări şi concursuri sportive, tir, şah, table care au precedat ziua de 25 martie, ziua în care sărbătorim Poliţia Română“, a precizat ag. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. Vineri, în cadru festiv, un agent şi un ofiţer vor fi avansaţi înainte de împlinirea stagiului minim, iar la împlinirea acestui stagiu vor fi avansaţi 96 de agenţi şi 16 ofiţeri.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu