Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Şeful administrativului reşiţean a făcut pariu pe o cafea că Ludovic Orban sau doar o guvernare de dreapta vor fi în stare să transforme datoriile UCMR către statul român în acţiuni. Cafeaua va fi una Illy, aleasă sugestiv tocmai pentru a sublinia că nu PSD-ul va face acest transfer.

Primarul Ioan Popa şi-a reconfirmat o idee pe care a avut-o în campania pentru europarlamentare, când a reuşit să obţină din partea liderului PNL, Ludovic Orban, promisiunea că Statul va transforma în acţiuni datoriile pe care le are de încasat de la UCMR.

Despre discuţia purtată cu Ludovic Orban, primarul Ioan Popa a precizat: „Dacă vreţi, eu atunci am bătut şaua să priceapă iapa! Adică indiferent cine se află la guvernare, că vine dreapta mai devreme sau mai târziu, PNL-USR, sau că mai guvernează încă socialiştii ăştia de stânga, ar fi bine ca un ministru al Economiei sau un prim-ministru să-şi asume să transforme datoriile UCMR-ului către Statul român în acţiuni. E simplu, e o chestiune simplă! Dacă n-o fac stângiştii ăştia cu muşchii mare – care, până la urmă, realitatea dovedeşte că sunt doar pompaţi muşchii ăia, nu sunt obţinuţi pe bune –, cu siguranţă o vom face. Pentru că dacă Ludovic Orban nu va face asta, dar nu cred… nici nu vreau să spun! Nu există. Eu vă garantez că guvernarea de dreapta va face acest transfer“.

Edilul a încheiat făcând pariu pe o cafea – subliniind deloc întâmplător „Illy, Illy!“ – că acest lucru se va întâmpla.

Antoniu Mocanu.

1 Comment

Adaugă comentariu