Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Pentru ca echipa de fotbal și cea de handbal să poată emită pretenții în sezonul viitor competitional, este nevoie ca mai mulți sponsori să vină în sprijinul sportului reșițean.

Și președintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, și-a arătat disponibilitatea de-a susține cele două formații, spune primarul Reșiței.

„În condițiile în care legal se poate face acest lucru, Silviu Hurduzeu ne-a făcut promisiunea că va veni alături de noi. Suntem acum într-o fază în care juriștii Primăriei împreună cu cei ai Consiliului Județean, cu Darian Ciobanu, încearcă să găsească modalitatea prin care să facem acest lucru corect și legal. Cheltuielile Clubului Sportiv Municipal Reșița în anul trecut au fost de circa 500 – 600.000 de euro handbal și fotbal, iar din estimările noastre, anul acesta am avea nevoie cam de un milion de euro, adică vreo 400.000 la handbal și vreo 600.000 de euro la fotbal. Există o diferență de 400.000 de euro. Dacă şi Consiliul Județean ni se alătură cu 200.000 de euro pe an, ar fi o gură de oxigen fantastică. Sunt vreo 12 firme din oraș care au declarat și au semnat deja contracte de susținere pentru fotbal și s-ar putea să avem mai mult sau mai puțin cam aceeaşi susţinere şi pentru handbal”, a precizat primarul Ioan Popa.

Ștefan Moraru

5 Comments

 1. Fa, naiba strazile, ca arata ca la razboi. Lasa fotbalul in pace ca nu e asta e treaba ta. Orasul e dezastru. Ai facut un trotuar si ai plantat niste pomi de cand esti primar. Resita arata ca dupa bombardament si tu alergi dupa fotbal si festivaluri. Prost o fi cine te o mai vota!

  • Marea asfaltare a fost facuta de PSD!!!
   Banii au fost papati de Stepanescu si Crina.

   Mai avem muuuulti ani de platit pentru banii furati de PSD!

   • Ai in fisa postului de la primaria Resita sa sari si sa-l aperi pe primar?
    Ce zici, cu 50 euro/ metru liniar de balustrada oare nu orice uzina din Resita o putea executa? Dar paraindaratul?

   • Nu contesta nimeni ca puscariasul de stepanescu a furat ca n codru. Dar popa ar trebui sa si bata capul cu problemele acute, nu cu bazaconii, gen fotbal si festivaluri. Sa gaseasca cai legale si ei si cj sa aloce bani pt oras nu pt a i arunca pe aiureli.

Adaugă comentariu