Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Totul în numele plimbării reşiţenilor! Este vorba despre cablurile de sub aleea de promenadă ce porneşte din Centrul Civic, spre Enel, pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie 1918.

Aşa cum aţi putut citi în Jurnal CS, bugetul alocat pentru lucrările de acolo a fost suplimentat cu 104.000 de lei, crescând de la 350.000 de lei, la 454.000 de lei. A fost prevăzută introducerea a patru tuburi pentru cablurile de curent, însă Ioan Popa, primarul Reşiţei, a făcut precizarea că firele existente în subteran au trebuit mutate: „În ceea ce priveşte lucrările la faimoasul trotuar, faimoasa promenadă pe malul Bârzavei, pe care am început-o în urmă cu două, trei luni, din cauza unor chestiuni apărute în teren, nişte cabluri care ne deranjau în acţiunea noastră, s-a dat o dispoziţie de şantier şi am decis mutarea lor dintr-o parte a acostamentului pietonal pe cealaltă, iar colegii mei din Consiliul Local au avizat sumele pentru această mişcare“.

1 Comment

  1. deci resiteni, plimbare placuta, pe cabluri electrice.dar de ce era necesara amenajarea acestei portiuni de strada centrala, cheltuindu se sute de mii de lei ,a dusi platani si plantati pe acolo, iar alte strazi din municipiul asta cu aer comunal, nu au nici macar canalizare sau strazi asfaltate? iata un alt proiect al dlui primar ,popa, ingimfatul si increzut stie tot, ce ascunde cheltuirea multor sume de bani aiurea? se scot bani pt campanie si cine stie prin ale cui buzunare.private sau firme.

Adaugă comentariu