Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Mai mulți copii din Caransebeș au plantat joi 65 de puieți de molid în curtea spitalului, o acțiune care simbolizează un nou început pentru unitatea sanitară și un gest care nu s-a mai întâmplat de multă vreme.

„E prima acțiune de acest gen la spitalul din Caransebeș în ultimii 20 de ani, am implicat și copiii, s-au simțit bine, i-am tratat apoi cu dulciuri și suc, iar cu puieții de molid ne-a ajutat dl inginer Antonescu”, a precizat șeful Serviciului Administrativ din spital, Marius Cazacu.

Copiii au fost însoțiți de învățătoarea Mihaela Pral, iar primarul Felix Borcean, managerul Adrian Cican, directorul medical Buphinder Singh și inginerul Ionică Antonescu, de la Ocolul Silvic, le-au dat o mână de ajutor.

„Acțiunea simbolizează un nou început pentru spital, o acțiune frumoasă, de ecologizare a curții spitalului, de mulți ani nu s-au mai plantat pomi aici, mai ales de către copii. Îi felicit, îi mulțumesc și domnului Antonescu că ne-a oferit puieții și sper ca astfel de acțiuni să se mai întâmple nu doar la spital, ci și în alte zone ale orașului”, a precizat și primarul Felix Borcean.

Iar ziua de joi a venit și cu alte vești bune la spital, mai precis o donație de materiale și aparatură medicală din Germania, subiect asupra căruia vom reveni.

R.M.

1 Comment

  1. Iar punem copii la munca ca pe vremea lui Ceaușescu, comunismului, de ce nu au venit cei de la primărie sa planteze pomii?Sau acum se numește ecologizare !!!

Adaugă comentariu