Caraş-Severin, Romania

GĂRÂNA – Sâmbătă, începând cu orele 09,00, pe platoul din Poiana Lupului de la Gărâna, va debuta Ediția a XII-a a binecunoscutului concurs de gătit „Polițistul bucătar”, ediție la care vor participa echipe de bucătari din rândul polițiștilor români și sârbi.

Cele 10 echipe înscrise, venite din Timiș, Caraș-Severin și Vârșeț, vor pregăti pe timpul celor șase ore de concurs, unul sau mai multe preparate originale, plăcute la gust și cu aspect deosebit, cu care să convingă juriul că merită să câștige un loc fruntaș. Primele trei echipe câștigătoare vor fi premiate cu diplome și premii speciale, oferite de organizatori.

Evenimentul de anul acesta, organizat de Sindicatul National al Polițiștilor și Personalului Contractual și Corpul Național al Polițiștilor împreună cu Asociația Internațională a Polițistilor și Sindicatul Polițiștilor din Banat, se anunță a fi, ca de fiecare dată, un prilej de voie-bună, muzică și jocuri tradiționale, toate amestecate cu aromele deosebite ale preparatelor realizate de cele 10 echipe. Pentru ca atmosfera să fie completă, la final, participanții se vor bucura de un frumos foc de tabără și focuri de artificii.

Adaugă comentariu