Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – „Clădirea în care funcționează Poliția Municipiului Reșița va fi reabilitată termic cu bani europeni. Este un proiect în valoare totală de 4,3 milioane de lei, din care aproape 3 milioane de lei finanțare nerambursabilă“, ne asigură, într-un comunicat remis redacției, ADR Vest.

Potrivit documentului, sunt prevăzute intervenții ample asupra corpului de clădire C6, în care își desfășoară activitatea Poliția Reșița: reabilitarea termică a anvelopei și a sistemului de încălzire și furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile (sistem de panouri solare termodinamice și panouri fotovoltaice), reabilitarea și modernizarea instalației de iluminat, precum și montarea unor sisteme inteligente de contorizare, urmărire și înregistrare a consumului energetic.

Contractul de finanțare pentru creșterea eficienței energetice a imobilului din cartierul Lunca Pomostului a fost semnat deja. Perioada de implementare a investiției este de 22 de luni. Iar calitatea de beneficiar al proiectului o are, potrivit ADR Vest, Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin.

A.M.

Adaugă comentariu