Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cererea de adeziune la PNL a preşedintelui CJ, Sorin Frunzăverde, a fost aprobată de Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin.

Vela a prezentat luni, 2 aprilie, cererea respectivă şi în Biroul Politic Central, birou în cadrul căruia s-a discutat şi procedura prin care, la Congresul PNL din 7 aprilie 2012, Sorin Frunzăverde va fi propus vicepreşedinte al PNL responsabil cu relaţiile externe.

„Colegii din BPC au achiesat la tot ce s-a întâmplat în ultima săptămână în Caraş-Severin şi, începând de luni, Sorin Frunzăverde este colegul nostru în tot ceea ce întreprinde PNL. Trecutul politic şi electoral ne garantează că, împreună, vom lupta pentru o dreaptă puternică şi o Românie mai bună“, ne-a declarat preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela.

Tot luni, în cadrul unei conferinţe de presă, Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că propunerea ca Frunzăverde, despre care spunea căeste o personalitate politică de o anumită talie“, să fie vicepreşedinte al partidului a fost adoptată în unanimitate de către Biroul Politic Central: „Toată lumea salută gestul politic, mișcarea politică a lui Sorin Frunzăverde, şi nu am constatat să existe vreo nemulţumire în legătură cu acest fapt“.

Nina Curiţa

Adaugă comentariu