Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. La un pas distanță de centrele comerciale din Pipirig, Pizzeria Roberto din Caransebeş vă așteaptă de la primele ore ale dimineții cu mic dejunuri delicioase, pizza proaspăt coaptă pe vatră, prânzuri sănătoase și ușoare, dar și seara, la întâlniri cu prietenii, pentru a discuta și a savura o băutură într-o ambianță plăcută. Nu sunt uitați nici cei care doresc să organizeze evenimente private, pentru că Pizzeria Roberto vă stă la dispoziție cu cele 400 de locuri pe două nivele pentru petreceri și zile onomastice pentru grupuri mici și mijlocii.

Pizzeria Roberto s-a născut din pasiunea pentru preparatele culinare autentice din bucătăria italiană și românească. Fie că vorbim de pizza, paste, papanași, fructe de mare, preparate la grătar sau platouri tradiționale, toate sunt după rețete autentice, cu ingrediente naturale, atent alese, pregătite cu pasiune, pentru a obtine experiențe culinare care să vă încânte.

„Pentru noi, principala preocupare este ca fiecare client care ne trece pragul să se simtă bine și la sfârșit să plece mulțumit de la Pizzeria Roberto. Vă invităm așadar să degustati din preparatele noastre diversificate, plecând de la ideea că <<Tot ceea ce urmăm și dorim aici este CALITATE!>>. Distracție și voie bună, dar și o gustare la fel de bună, la Pizzeria Roberto. Și să știți că ne preocupă și comunitatea din care facem parte. Ne-am implicat în strângerea de fonduri pentru doatarea spitalului cu aparatură nouă, am sprijinit copii defavorizați, pentru că nouă ne pasă de semenii cu care conviețuim zi de zi în Caransebeș”, ne-a declarat Ionela Valuşescu, patroana localului, omul care crede că perfecţiunea constă în detalii.

Pizzeria Roberto asigură și servicii de livrare la domiciliu a produselor. Gratuit în Caransebeș și contracost, în funcție de distanță, în localitățile din jur. Pizzeria Roberto vă stă la dispoziție în locația de lângă parcarea Kaufland, la adresa de email office@pizzeriaroberto.ro, precum și la tel. 0355 429 828, 0725 322 699, 0769 209 605. Mai multe detalii aflaţi AICI .

Adaugă comentariu