Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După etapa a II-a a CNVCD, automobilişii de la A.C.M. Sport şi-au consolidat poziţiile.

Campionatul Naţional de Automobilism Viteză în Coastă Dunlop 2014 a continuat, recent, cu etapa a II-a. Cursă programată pe traseul dintre Braşov şi Poiana Braşov, dominată de piloţii reşiţeni. Lucien Hora s-a impus de o manieră de mare campion, fiind secondat de colegii săi Ovidiu Zaberca şi Mircea Pădurean, clasaţi pe locul doi, respectiv şase, la Open.

În urma acestor rezultate, Hora şi-a consolidat poziţia de lider, în clasamentul general (40 de puncte), urmat de Zaberca (27 p), instalat pe locul întâi la Grupa H, şi A. Battocchi (23 p). În timp ce Mircea Pădurean, ocupă locul şapte la general, locul doi la Clasa H2, şi primul loc la „două roţi motrice“. În întrecerea pe echipe A.C.M. Sport Reşiţa se află pe prima poziţie, cu 102 puncte, urmată de Rally Dream Team, 84 de puncte, şi Autotehnica, 80 de puncte.

Dar, de-acum, preocupările piloţilor reşiţeni sunt îndreptate spre etapa a III-a, programată în zilele de 5 şi 6 iulie a.c., pe traseul din Valea Domanului, „Cupa Reşiţa“. Întrecere la care sunt aşteptaţi să asiste cât mai mulţi iubitori ai sportului cu motor, din Reşiţa, din Caraş-Severin, dar şi din ţară.

„Vrem să ne prezentăm cât mai bine şi acasă la noi, ne-a precizat Lucien Hora. Şi, ne-am bucura să oferim victorii pentru cât mai mulţi susţinători. Suntem pregătiţi, maşinile sunt în perfectă stare de funcţionare, chiar şi după etapa de la Braşov, unde au răspuns foarte bine, fiindcă beneficiem de sprijinul unor mecanici de excepţie, care fac parte din familia noastră“.

Adrian Roman

Adaugă comentariu