Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – După îndelungi aşteptări, Consiliul Judeţean îşi îndeplineşte obligaţiile pe care le are din contractul de asociere cu Romeo Dunca pentru investiţia de pe Muntele Mic.

Investiţia de pe Muntele Mic a fost discutată în luna octombrie, în cadrul unei întâlniri dintre omul de afaceri Romeo Dunca şi preşedintele CJ, Silviu Hurduzeu. Atunci, omul de afaceri spunea că, până la sfârşitul anului, Consiliul Judeţean va plăti taxa de racord electric la Enel, în valoare de 29.000 de euro. Tot atunci, preşedintele CJ explica necesitatea ca plata să aibă baze legale. Omul de afaceri mai spunea că după racordul propriu-zis îşi va îndeplini toate obligaţiile pentru ca investiţia să fie dusă la bun sfârşit, iar în decembrie 2017 să se poată schia pe Muntele Mic.

După şedinţa de miercuri, Silviu Hurduzeu a vorbit din nou despre această investiţie. Şeful judeţului spunea că „a fost constituită o comisie la nivelul CJ care s-a deplasat pe Muntele Mic. De asemenea, un reprezentant al CJ a verificat, în contabilitatea societății domnului Dunca, plățile pentru investiția respectivă. S-a întocmit un raport care a fost înaintat Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat pentru a se face plata racordului“.

Prin urmare, Consiliul Judeţean îşi îndeplineşte obligaţia de a plăti cei 29.000 de euro. Omul de afaceri ne-a spus că după acest pas al plăţii de racord, care este foarte important, urmează racordul propriu-zis și îşi va îndeplini toate obligaţiile pentru ca investiţia să fie dusă la bun sfârşit, iar în decembrie 2017 să se poată schia pe Muntele Mic.