Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Un număr de 30 de persoane au fost duse, joi dimineaţă, la audieri, la sediul DIICOT Timiş, în urma a 16 percheziţii care au avut loc în şase judeţe, la presupuşi dealeri şi consumatori de droguri. Descinderile au avut loc în judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin, Bihor, Hunedoara şi Dolj.


Potrivit procurorilor de la Combatarea Crimei Organizate, 13 descinderi au avut loc în judeţul Timiş, la mai multe grupări care se presupune că se ocupau cu traficul şi consumul de droguri, respectiv ecstasy şi canabis.

Din primele cercetări a reieşit că aceste grupări ar fi avut legături între ele prin diferiţi membri.

Potrivit Mediafax, la una dintre adresele din Timişoara s-au găsit 400 de grame de marijuana. Traficanţii aduceau drogurile din Olanda şi le distribuiau în cluburi. Una dintre grupări vindea droguri inclusiv în căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara.

În total, în acest dosar sunt cercetate peste 40 de persoane.

2 Comments

  1. Poate ar trebui sa cercetati si la barul Einstein din Caransebes, in special sambata seara. O sa fiti mirati de ceea ce veti gasi…

  2.  hahahahhaa….imi vine sa ma cac pe gabori de ris,,,,400 de grame de marijuana?!plm atit gasesti la 10 boschetari intr-un parc jegos dintr-un oras mai maricel din spania….vai mama voastra…..

Adaugă comentariu