Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În cartierele reşiţene Mociur şi Govândari au fost puse în scenă nu mai puţin de şapte percheziţii domiciliare, la adresele unor persoane bănuite că, anul acesta, ar fi comis mai multe infracţiuni de furt, atât din casele oamenilor, cât şi de la diverse firme din municipiu.

Trei persoane au fost conduse la audieri, două dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din diferite alte structuri operative, au ridicat pentru cercetări bijuterii din aur și argint, bani, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, precum și obiecte folosite la comiterea faptelor.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi bărbați, de 24, respectiv 30 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Activitățile au fost realizate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiuni au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin și jandarmi“, informează IPJ CS.

A.M.