Caraş-Severin, Romania

MARGA – În dimineaţa zilei de 4 februarie a.c., lucrătorii Postului de Poliţie Marga au fost sesizaţi de un cetăţean cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras un cazan din cupru în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

La doar câteva ore după sesizare, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea suspecţilor, aceştia fiind Mihai M., de 20 ani, Romică M., de 32 ani şi Iulian G., de 28 ani. La domiciliul unuia dintre aceştia a fost găsit bunul sustras care a fost înapoiat părţii vătămate. Cu ocazia cercetărilor, la locuinţa suspectului de 20 ani, au fost găsite şi alte bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată de tânăr.

În urma investigaţiilor s-a constatat că acesta, împreună cu Darius S., în vârstă de 19 ani, sunt suspectaţi de comiterea a altor trei furturi, unul din locuinţă şi două din societăţi comerciale. Faptele au fost comise pe raza localităţii Zăvoi. Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, şi ieri au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi recuperarea prejudiciului în totalitate.

Adaugă comentariu