Caraş-Severin, Romania

„Lucrările de la Piaţa de Sud şi cele de la un bloc de pe Calea Caransebeşului le execută de foarte mulţi ani un abonat la banii publici, declara edilul. Nu vreau să comentez despre calitate, însă aceste investiţii ar trebui finalizate. S-au plătit toate lucrările, am luat chiar şi un credit, deşi raportul de audit spunea că preţurile nu prea sunt în favoarea administraţiei locale sau, mă rog, a celor de la Pieţe“.

În acest context, Mihai Stepanescu a ţinut să precizeze că „decizia de a candida (în 2008 – n.r.) a fost una personală“, însă, deşi a afirmat că este posibil să nu se mai înscrie în cursă pentru un nou mandat, „nu am avut o declaraţie definitivă“. Doar că nu se grăbeşte să intre în jocurile inerente cursei electorale, deşi „lacul este! Deja au început să apară vieţuitoarele. Există un joc şi unii sunt încurajaţi (…) Am fost ales de reşiţeni pentru a pune în aplicare proiectele mele şi ale colegilor, iar rezultatele se vor vedea în perioada următoare“, a mai spus primarul, explicând că este vorba, într-o primă fază, despre drumuri, piste de biciclete şi locuri de parcare.

Antoniu Mocanu

5 Comments

 1. anabelax.anabela@gmail.com Reply

   Asta a inteles ca nu mai are nici o sansa si bate in retragere. De fapt nici un partid nu-l vrea, desi se milogeste de toti. Si mai ales, nu il mai vor resitenii! E ofticat rau pe tema asta si bate drumul Bucurestiului degeaba la cersit intratrea si candidatura la un partid sau altul, iar pe sticla motiveaza ca pleaca la Bucuresti pentru investitii. Poate cele personale!
  E clar, nimeni nu defileaza cu perdantul asta care ne arunca praf in ochi si la propriu si la figurat!

 2. anabelax.anabela@gmail.com Reply

   Ce mai vrea asta? Sau din biroul lui si din masina cu geamuri fumurii nu se vede praful? E un dezastru tot orasul! Praf si pulbere de la un capat la altul! Astazi, dar si in alte zile, am trecut prin fata autogarii spre zona Muncitoresc, dar mai putin si nu se mai vede nici drumul din cauza prafului. E irespirabil, in plus, ma intreb cum traiesc oamenii din Resita care stau la sosea pe unde traficul e mai intens si desigur praful mai mare? Dar ma intreb si cu ce obraz acest individ care-si zice primar mai iese in fata noastra si mai indrazneste sa spuna ca decizia pentru o candidatura nu e definitiva? Incompetentul asta, sa bage capul ca strutul in nisipul pe care l-a aruncat pe drumurile noastre si sa se care , ca a distrus si ce era bun sau frumos in oras!

 3. anabelax.anabela@gmail.com Reply

   De ce stergeti comentariile! Putin mai devreme au fost doua comentarii postate! Sau motivul pentru care faceti curat pe forum e faptul ca acele comentarii erau bile negre pentru Stepanescu?

 4. anabelax.anabela@gmail.com Reply

   Asta e obisnuit cu drumurile din padure si cu rumegusul! Drumurile si trotuarele din Resita parca sunt drumuri forestiere, iar daca nu are rumegus, da cu praf, cu nisip, ca tot nu are cu ce realizari sa ne scoata ochii! Poate spera ca toti resitenii sa faca conjunctivita ca sa nu mai vada raul facut orasului!

 5. vadvocat@gmail.com Reply

   de ce n-ai curaj sa-l numesti pe acest abonat la banii publici,domnule primar?spune-i pe nume ghita filipescu.trebui supus oprobiului public,pentru calitatea execrabila a acestor lucrari.ar trebui comandate expertize tehnice,pentru refacerea lucrarilor la niveul caietelor de sarcini,si nu realizate receptii cu ochii inchisi.dacca Resita arata asa cum spune el intr-un articol,in care va calca in picioare ,ise datoreaza si acestui individ,prin modul in care a efectuat lucrarile(in mod special Piata centrala).Si apoi ar trebui sa existe cineva,care sa vada cum a otinut el aceste lucrari!(cu experienta lui de mare constructor!!!!!!).mita sa traiasca!E un maare specialist in domeniu.Curaj!Acus va ia si locoul,acest neobrazat.Are mare tupeu,acest fost propagandist pcr.!,imbogatit din averea statului(vezi vanzarea fost IJCM).Succes filipescule.,ca ai cu cine!Deh ,daca ii ai in mana!Mai ai tabloul tau in marime naturala in birou?Am auzit ca te uiti la el si te admiri,narcisistule.Ce baiet distept are mama!I-ai facut pe toti!acusi ataci si postul lui Frunzaverde.Hai ca poti!Traiasca psdul!da-le si lor putin din averea ta,ca sa n-o intorci la saracii pe care i-ai tepuit.Ai vrea sa furi si mai mult?Poate se vor trezi si resitenii cinstiti si onesti.

Adaugă comentariu