Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Bulevardul Republicii şi aleile Tineretului, Romaniţei şi Liliacului din Reşiţa vor rămâne fără gaz miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9.00. Iar „reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00“, după cum ne asigură reprezentanţii Delgaz Grid.

Întreruperea vine ca urmare a unor lucrări de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Reşiţa. Investiţia a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaz pe o lungime de peste 1,6 kilometri. Iar sistarea va permite cuplarea noilor conducte şi branşamente la reţeaua de distribuţie.

La reluarea furnizării, consumatorii trebuie să supravegheze modul de ardere a gazelor timp de jumătate de oră. În cazul în care simt miros specific de gaz, acest lucru trebuie anunţat la dispeceratul de urgenţă al distribuitorului, la unul dintre numerele: 0800.800.928 (gratuit) sau 0265.200.928 (cu tarif normal).

A.M.

Adaugă comentariu