Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Marţi, 24 iulie, în Caraş-Severin au avut loc patru accidente soldate cu victime.

Primul accident a avut loc dimineaţă, pe DN 6, în afara localităţii Teregova. În timp ce Petru G., de 39 ani, conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile. A rezultat rănirea uşoară a unei pasagere în vârstă de 29 ani, care a fost transportată la spital.

La doar câteva minute mai târziu, un alt accident s-a produs pe str. Timişoarei din municipiul Reşiţa. Un conducător auto în vârstă de 54 ani, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa care era oprit la semafor şi a intrat în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea unei pasagere de 80 ani.

Într-un alt accident, un bărbat de 42 ani, s-a angajat în depăşire, însă din sens opus circula un alt autovehicul al cărui conducător auto a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu vehiculul depăşit. Din accidentul produs a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 64 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa.

După-amiaza, un bărbat în vârstă de 30 ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza municipiului Reşiţa din direcţia Centrului Civic spre Triaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul vehiculului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 ani. A rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 25 ani, care a fost transportat la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu