Caraş-Severin, Romania

În urma mediatizării făcute unui mic colţ de rai cărăşean, cascada Bigăr, cei de la Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa au pus o taxă de 5 lei celor care vizitează zona.

Prefectul Silviu Hurduzeu a spus că reprezentanţii parcului i-au explicat că „din acea taxă se plătesc oamenii care stau acolo, ţinând cont de afluxul foarte mare de turişti. În acest moment, există un om acolo. Nu am verificat, dar aceasta a fost explicaţia ce mi s-a dat”.

12 Comments

 1. niste nesimtiti care nu au scrupule,pina nu s-au pus poze pe Facebook de unul ca mine si altii din zona,nici nu se stia de acest loc, administratorii parcului national l-au lasat in paragina si acum cer bani de la vizitatori, abia acum primarul din Bozovici face demersuri ptr.renovarea acestui loc. RUSINE RUSINE RUSINE .

 2. si inca ceva ieri am trecut pe acolo si nici urma de om care are grija de acel loc

 3. Pe bune… „Omul care sta acolo”… Hai sa fim seriosi ca nu e niciun om acolo… Si nu sunt nici chiar asa de multi turisti… Si totusi daca v-a fi un om acolo oare ce va pazii? Cascada sa nu o fure nimeni? :))

 4. tipic romaneste.sa luam banii la fraieri,vorba colegului pentru nimic.noi nu avem terminata o autostrada cap coada si ei se gandesc deja cum si cu cat sa ne taxeze,dar asta-i alta discutie.oare cat o sa mai suportam????

 5. Mai oameni buni:

  1. site-ul http://www.theworldgeography.com/ in care a aparut topul cu cascada Bigar este un site de 2 bani, fake, cu trafic de cativa oameni pe zi nu e ceea ce pare a fi. Pt cei care se pricep asta. Insa romanii au muscat-o si s-au isterizat.
  2. daca autoritatile locale din toata asta au inteles sa bage o taxa stupida pe un loc parasit inseamna ca asta este nivelul lor.
  3 a compara cascada Bigar cu Plitvice sau cu cele mai frumoase cascade din lume este o utopie. Asta pentru cine a fost la Plitvice sau a mai vazut cascade.

  Ce mai urmeaza? Baile Herculane mai fumoase ca si Karlovy Vary, Semenicul mai frumos ca Alpii si Cheile Carasovei mai frumoase ca Marele Canion? 🙂

 6. sa le fie RUSUNE, mare RUSINE ! La cateva toalete ecologice nu s-au gandit, ..la repararea foisorului unde pe vremuri se mancau mici….
  Sunt uimita ca nimeni nu sesizeaza nemernicia si furtul pe fata…dar sa nu uitam ca traim in Romania !!!!!

 7. si de ce nu ai verificat d-le Prefect ? era prea mult sa-i chemi la raport ?….RUSINE

 8. Domnule Prefect aceats ataxa e legala? DA sau NU? Se emite bilet, bon sau ce s-o mai emite pentru cei 5 lei? Daca da ar fi ok pentru ca e fiscalizata daca nu se numeste evaziune fiscala! Va zic eu ca nu se emite bilet pentru ca eu cand am solicitat un bon un bilet sau ceva pentru cei 5 lei maimuta aia care chipurile te taxeaza a inceput sa comenteze! Evaziune fiscala se numeste si in plus reprezentantii parcului care au pus in aplicare aceasta taxa nu cunosc ca persoanele cu handicap sunt scutite de aceasta taxa! Deci domn Prefect asa-i ca strugurii sunt acriiii?

Adaugă comentariu