Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava s-au încheiat sâmbătă, 3 august a.c., întrecerile ediției 2013 a Campionatului Național de box pentru seniori.

Au urcat în ring 87 de pugiliști, reprezentând 33 de cluburi de profil din țară. A fost un concurs onorat de reprezentanții la vârf ai Federației Române de Box, începând cu președintele Leonard Doroftei, vicepreședinții Francisc Vaștag și Vasile Câta, antrenorul coordonator al loturilor naționale Marian Simion, membrii Biroului Federal al F.R.B., dar și de fostul campion la profesioniști, Mihai Leu.

Pe lângă organizarea ireproșabilă, apreciată de toți cei prezenți la competiție, sau mai precis de cei pe care i-am intervievat, urmând să revenim cu opiniilor lor, boxul reșițean și-a adjudecat două medalii de aur și una de bronz. Altfel spus, am avut trei reprezentanți, legitimați la CSM Reșița, și toți trei au urcat pe podiumul de premiere.

Astfel, Ovidiu Berceanu (49 kg) și Andrei Dragomir (52 kg) au cucerit medaliile de aur, devenind campioni naționali, iar Alexandru Bibiricea (81 kg) a intrat în posesia medaliei de bronz. Felicitări lor și antrenorilor Gheorghe Radu și Adrian Mărcuț!

Să mai spunem că, pe parcursul festivității de premiere, s-au acordat mai multe distincții, unor personalități implicate în mișcarea sportivă: Leonard Doroftei, Vasile Câtea, Ion Borduz, Costel Ciobanu, Marian Simion, Relu Auraș. JCS-M.M

Adaugă comentariu