Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Şeful PNL Caraş-Severin susţine că duminică liberalii vor obţine un scor bun în judeţ.

Marcel Vela şi Ioan Popa, preşedintele şi prim-vicele PNL Caraş-Severin, au susţinut o conferinţă de presă în care au anunţat venirea la Reşiţa a şefului PNL, Ludovic Orban, şi a candidaţilor pe listele pentru europarlamentare Rareş Bogdan şi Gheorghe Falcă. „Mă bucur că a fost ales judeţul nostru în ultima săptămână de campanie, iar Nelu Popa este gazda mitingului. Îi aşteptăm pe toţi simpatizanţii PNL miercuri, ora 17, în Centrul civic al Reşiţei“, a spus Marcel Vela.

Şi primarul Reşiţei le-a transmis tuturor celor care vor să vină la miting că sunt deschise toate căile de acces în municipiu. „Nu vor exista parole de intrare cum a fost la Târgovişte, la mitingul PSD. Voi realizaţi că poliţia a cerut la Târgovişte parole de intrare în oraş? Realizaţi cât de gravă este situaţia în ţara asta?“, a spus primarul Reşiţei.

Marcel Vela a felicitat echipele de campanie ale PNL, precizând că pe scor politic rezultatele de duminică vor fi mai bune decât cele din sondajul PNL realizat în urmă cu câteva luni, sondaj în care Marcel Vela se bucură de o încredere de 50,2 la sută, iar Nelu Popa se bucură de o încredere de 47,6% în rândul cărăşenilor.

Miercuri, candidații liberali pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan și Gheorghe Falcă, împreună cu președintele PNL Ludovic Orban, însoțiți de echipa județeană vor fi prezenți, începând cu ora 10:30, în localitățile Băuțar la Composesoratul Bucova, apoi în Oțelu-Roșu și Caransebeș. Vizita va continua în municipiul Resița, cu mitingul electoral de la ora 17, la care sunt aşteptaţi în jur de 2000 de cărăşeni. Acțiunea se va încheia la ora 19:30 în Oravița cu întâlnirea deportaților din Bărăgan și a simpatizanților PNL, la Teatrul Mihai Eminescu.

Întrebat dacă miercuri la eveniment vor fi şi primarii Borcean şi Torma, Marcel Vela a spus: „Da, vor fi şi domnii primari şi toţi liberalii din judeţ“.