Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – În dimineaţa zilei de duminică, 22 aprilie, poliţiştii din Bocşa a fost anunţaţi despre faptul că pe malul bălţii de pescuit din Berzovia este un bărbat decedat.

Echipa complexă de cercetare coordonată de procurorul criminalist deplasată la faţa locului a găsit cadavrul lui Cornel J., de 62 ani, paznicul bălţii, care prezenta urme de violenţă la nivelul capului, fiind suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Reşiţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii. Investigaţiile desfăşurate de echipă au condus la identificarea şi reţinerea a patru bărbaţi suspectaţi de uciderea bărbatului.

Din cercetări a rezultat faptul că Cristian P., de 38 ani, Ionel V., de 19 ani, Gheorghe U., de 35 ani şi Florin B., de 39 ani, s-au deplasat la baltă şi după ce au tăiat gardul împrejmuitor au întins mai multe plase de pescuit în apă. Fiind surprinşi de paznic, Cristian P.şi Ionel V.l-au imobilizat şi l-au lovit pe bărbat, leziuni ce au condus la decesul acestuia.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor patru, doi dintre aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, complicitate la furt calificat şi braconaj piscicol, iar ceilalţi doi pentru complicitate la furt calificat şi braconaj piscicol. În cursul zilei de luni, 23 aprilie, cei patru au fost prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă.

1 Comment

  1.  CE FACE FOAMEA SI PROSTIA IN ROMANIA !! SI DIN PACATE ASTA ESTE DOAR INCEPUTUL !! PEDEAPSA CAPITALA…..UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE ????

Adaugă comentariu