Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – „În general am colaborat bine în ceilalţi ani, atât structurile din Ministerul de Interne cât şi celelalte instituţii cu atribuţii în perioada iernii“, a îndulcit prefectul Ţunea atmosfera în cadrul şedinţei Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă a judeţului Caraş-Severin ce s-a desfăşurat marţi.

Dar atmosfera s-a retensionat, atunci când s-a amintit de greutăţile întâmpinate: „Să nu uităm, că în iarna lui 2009 ne-am înzăpezit brusc, şi a trebuit să apelăm la Poliţia de Frontieră, când cu problemele de la Răcăşdia. Abia ne-am descurcat atunci şi, în acest an, cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece şi peste iarna asta. Doamne fereşte de zăpezi mari, şi important este să colaborăm cu toţii“, a mai invocat Octavian Ţunea mila divină.

În fapt, marţi a fost aprobat Planul de activităţi al Comitetului pe anul 2012, care conţine intensificarea activităţilor de prevenire, dinamizarea măsurilor de supraveghere a riscurilor, dezvoltarea parteneriatului între serviciile publice şi asigurarea unei capacităţi optime de acţiune. „Dacă anul trecut iarna ne-a iertat, poate scăpăm şi în iarna asta“, a concluzionat şeful Comitetului, prefectul de Caraş-Severin.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu