Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O tânără în vârstă de 25 ani a plecat în dimineaţa zilei de vineri, 15 februarie a.c., din Bucureşti de la gazda unde se afla împreună cu fratele său.

Loredana Mihaela Tudor, în vârstă de 25 ani, este din Reşiţa şi se afla în Bucureşti pentru a-şi susţine examenul de licenţă. Tânăra nu a luat nimic cu ea, nici telefonul mobil şi nici bani. A lăsat un bilet prin care îi cerea familiei să nu o mai caute.

Este brunetă, cu părul lung, are ochi căprui, înălţime 1,60-1,65 m. La data plecării era îmbrăcată cu o geacă neagră cu glugă pe marginea căreia se afla blană negru cu alb, o eşarfă neagră de mătase, cizme verde-kaki fără tocuri şi jeanşi albaştri. Familia a declarat că nu a avut niciun conflict cu aceasta şi nu îşi poate explica plecarea tinerei. Cine poate da informaţii cu privire la identificarea acesteia este rugat să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

2 Comments

  1. seamana cu asistenta personala a d-rului Dan Diaconescu pe nume Magda Siumac, aia care dansa pe masa „prezidentiala” a „dusilor”: Barbu, Graasanul, ala cu ochelarii funurii cu aere de balena si bine inteles „d-l Dan”

  2. asta sigur e moarta sau dusa la prostituat pe afara,nu ca as vrea rau dar sunt destule cazuri in bucuresti in care baga nenorociti aia de smecheri de cartier sa fel si fel de borfasi baga cutitu in tine sau te impusca asa aiurea fara motiv

Adaugă comentariu