Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Junioarele II de la Liceul Teoretic Traian Vuia s-au impus sâmbătă, 26 octombrie, cu scorul de 40-21 împotriva echipei HC Jimbolia. În Seria F a junioarelor II, elevele Luciei Moruț sunt lidere, cu 13 puncte obținute în 5 partide. Pe locul secund este Leu Giarmata cu 11, iar ultima este ACS Viitorul Vetel cu doar 3 puncte acumulate.

„A fost un meci greu și ne-am pregătit foarte mult pentru această partidă. Nu am jucat împotriva unei echipe care se află pe ultimul loc în clasament, ci am întâlnit echipa de pe locul trei. Le felicit din tot sufletul pe fetele mele și cred că s-a văzut diferența. Mi-am permis din minutul 25 al primei reprize să introduc în teren toate jucătoarele de pe bancă și să menajez puțin, mai ales în repriza a doua, câteva fete. Mă bucur foarte mult că cele care au intrat în teren au dat încă o dată dovadă de devotament, caracter, voință și dăruire. Mă bucur că avem o echipă unită și care își dorește atunci când intră pe teren să câștige, indiferent de adversarul pe care-l întâlnește. Mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi la acest meci. Ei sunt tot timpul alături de noi”, a declarat profesoara Lucia Moruț.

Portărița Bianca Gherman a spus la finalul meciului: „Din punctul meu de vedere a fost un meci foarte greu. Toate meciurile din campionat sunt grele deoarece trebuie să depunem efort ca să ne impunem. Mulțumim profesoarei Lucia Moruț pentru tot ceea ce ne-a învățat, pot spune că avem o echipă foarte bună și mă bucur că fac parte din ea”.

Traian Vuia: Bianca Gherman, Adrina Hogas, Andra Roșca, Alexia Jemenariu, Cristina Voicu, Ariana Pascal, Anamaria Bosioc (2), Ioana Dănilescu (3), Slageana Radosavlevici (5), Marisa Munteanu (7), Roxana Voina (9) și Alexandra Stubei-Gîrboni (14).

În etapa următoare, reșițencele vor juca pe data de 2 noiembrie cu LPS Banatul Timișoara, în deplasare.

Ștefan Moraru

 

Adaugă comentariu