Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – A rămas mai puţin de o lună până ce şi în judeţul nostru va fi organizat cel mai important eveniment ocupaţional al anului. Bursa generală a locurilor de muncă îşi va deschide porţile la Reşiţa şi în staţiunea Băile Herculane în 12 aprilie.

„Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Participarea este gratuită, iar agenţii economici interesaţi să recruteze forţă de muncă pentru posturile pe care le au libere îşi pot înscrie ofertele contactând organizatorii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin.

Adaugă comentariu