Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În data de 1 august sunt programate două şedinţe importante ale A.J.F. Caraş-Severin.

În timp ce majoritatea dintre echipele care activează la nivelul judeţului şi-a reluat antrenamentele pentru noul sezon competiţional, oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin au început demersurile pentru buna desfăşurare a campionatelor sub egida forului judeţean. Astfel, Comitetul Executiv al A.J.F. a stabilit ca Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin să aibă loc în data de 1 august, de la ora 11, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin. Apoi, de la ora 13.00, în aceeaşi locaţie este programată „Extraordinara“ A.J.F., pentru alegerea celor doi vicepreşedinţi, punct de la ordinea de zi care a eşuat, la şedinţa de alegeri.

Vă reamintim faptul că la şedinţa Adunării Generale de Alegeri din 28 martie 2014, când a fost ales noul preşedinte AJFCS, domnul Viorel Lolea, reprezentanţii FRF (care au prezidat şedinţa) au decis, datorită unui viciu de procedură, privind validarea definitivă a contestaţiilor depuse, că la aceea dată, nu se puteau organiza alegeri pentru funcţiile de vicepreşedinte, a precizat Florin ştiube, preşedintele Comisiei Mass-Media.

S-a stabilit şi calendarul trasabilităţii procesului de candidatură, astfel: termenul limită, de depunere a dosarelor de candidatură, a fost stabilit pentru data de 14 iulie 2014, ora 12.00. Dosarele se vor depune la sediul AJFCS, personal, de către fiecare candidat în parte; termenul scadent, pentru evaluarea dosarelor de candidatură, respectiv validarea/invalidarea acestora a fost stabilit pentru data de 16 iulie 2014, ora 12.00; termenul pentru depunerea eventualelor contestaţii, 18 iulie 2014, ora 12.00; termenul scadent pentru analizarea eventualelor contestaţii şi validarea definitivă a dosarelor, 22 iulie 2014, ora 12.00.

Adrian Roman

1 Comment

  1. Care este componenta „Comisiei Mass-Media„ cu un presedinte si subalterni inexistenta in vreo reglementare a statutului AJF Caras-Severin care nu este supus dezbaterii si modificarii la „Extraordinara„ din motive „oculte„….

Adaugă comentariu