Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Distribuţia de gaz va fi oprită joi, 11 iulie, de la ora 9.00, pe nouă străzi din municipiu, pe listă figurând bulevardele Republicii şi Progresului, dar şi aleile Liliacului, Hunedoarei, Roman, Narcisei, Galaţi, Romaniţei şi Crizantemei.

Distribuitorul de gaz anunţă că a finalizat o importantă lucrare de investiţii din municipiul Reşiţa care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaz pe o lungime de peste 4,5 kilometri. Investiţia, a cărei valoare estimată depăşeşte 1,2 milioane de lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din oraş.

„Pentru cuplarea noilor conducte şi branşamente la reţeaua de distribuţie, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 11 iulie, începând cu ora 9.00, pe nouă străzi din municipiul Reşiţa. (…) Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

A.M.

Adaugă comentariu