Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Patrupedele preluate de pe străzile Reşiţei au emigrat, cu ajutorul celor de la Dogs Center, în Germania.Asociaţia Dogs Center Reşiţa continuă acţiunile prin care expresia „viaţă de câine“ capătă conotaţii pozitive, trimiţând şi anul acesta un număr de nouă câini în Germania, unde au deja stăpâni.

Potrivit Loredanei Palcovici, preşedintele asociaţiei reşiţene, patrupedele sunt destul de mici, toate cu vârste de sub un an, şi au fost îndrăgite de către mai mulţi localnici din localitatea germană Kunter, de lângă Koln. Reprezentanta Dogs Center a ţinut să mulţumească familiei Petra şi Bernd Liese, cei care s-au ocupat de aceste soarta acestor câini, şi care au promis că vor ajuta în continuare asociaţia prin facilitarea unor adopţii de acest gen în Germania.

„Fiecare căţel a avut paşaportul său şi cuşcă separată. Multe persoane din Germania sunt interesate de câinii comunitari din România. (…) Chiar dacă şi în Germania sunt câini în adăposturi, care aşteaptă să fie adoptaţi, totuşi acolo trăiesc în condiţii mult mai bune decât cei de aici şi niciodată nu se pune problema eutanasierii“, a mai precizat Loredana Palcovici.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu