Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La trunghiularul zonal de la Deva, programat duminică, 17 iunie a.c., în organizarea Federaţiei Române de Minifotbal, va participa şi echipa Nigeria Reşiţa.

Campioana judeţului Caraş-Severin va susţine două partide, în compania câştigătoarelor judeţelor Sibiu şi Bihor. Reamintim, ediţia 2011/2012 a Campionatului Judeţean de Minifotbal Caraş-Severin, încheiată recent, derulată sub tutela Clubului Sportiv Sabrina Reşiţa, a stabilit prima campioană a judeţului, Nigeria Reşiţa impunându-se de o manieră clară, fiind, de departe, cea mai bună echipă a competiţiei, beneficiind şi de aportul mai multor fotbalişti de la Silvanus Reşiţa, care a evoluat cu succes în fotbalul de sală.

Nigeria Reşiţa dispune de următorul lot de jucători: Adrian Anghel, Adrian Anton, Constantin Balaci, Florin Bârceanu, Alexandru Buzzi, Bogdan Cărămălău, Cristian Fetescu, Tom Huruială, Mircea Keller, Adrian Lăzăroiu, Cătălin Meszaros, Marius Mozici, Natanael Pungilă, Marius Smaniotto, Petru Vernicu.

Să mai adăugăm faptul că formaţia Somalia Reşiţa, clasată pe locul secund la finalul Campionatului Judeţean de Minifotbal Caraş-Severin, şi-a câştigat dreptul de a participa la Iaşi, în perioada 28-3 iulie a.c., la întrecerile Cupei României, după cum am reţinut din discuţiile purtate cu prof. Dorin Voina, preşedintele C.S. Sabrina Reşiţa, club agreat de federaţia de specialitate, pentru organizarea campionatului judeţean, găzduit de terenul sintetic din Parcul Siderurgistului, din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei.

Marius Moraru

Adaugă comentariu