Nicio firma nu vrea 3,5 milioane de lei - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Autobuzele pe care administrația locală din Caransebeș intenționează să le achiziționeze pentru a reînființa transportul public de călători se lasă așteptate.

Asta din cauză că nicio firmă nu s-a arătat interesată de banii puși la bătăie de municipalitate, peste 3,5 milioane de lei fără TVA, pentru cele șase autobuze și două microbuze care ar trebui să circule pe câteva trasee din Caransebeș încă din acest an. În 15 ianuarie, data la care ar fi trebuit deschise ofertele, acestea au lipsit, administrația locală fiind nevoită în aceste condiții să reia licitația. „Vom organiza o nouă licitație pentru autobuzele și microbuzele necesare transportului public de călători. La licitația din 15 ianuarie nu au avut niciun ofertant pe niciunul din cele două loturi, probabil fiind imediat după Sărbători nu au fost pregătiți să vină cu oferte”, a declarat primarul Marcel Vela.

În cazul în care se va reuși achiziționarea celor opt mijloace de transport în comun, acestea vor acoperi trei direcţii de mers, spre zona cartierelor Intrare Nord, Balta Sărată şi Gară – Şesu Roşu – Valea Cenchii, unde în ultima perioadă, așa cum JCS a mai scris, s-au inregistrat probleme cu actualii transportatori, spre nemulțumirea cetățenilor.