Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La o săptămână de la calificarea spectaculoasă în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal în sală, Muncitorul Reșița revine în Moldova, de această dată pentru un meci din Liga I.

După ce au eliminat pe Progresul Focșani din competiția KO, cu un neverosimil 6-0 concretizat după pauză, reșițenii vor disputa la finalul acestei săptămâni un nou joc în deplasare. În etapa a XVIII-a a Ligii I, Muncitorul Reşiţa va întâlni sâmbătă, 21 februarie, de la ora 16, pe United Galați.

Partida va fi arbitrată de Vlad Ciobanu, din Iași și de Emanoil Ionel Ciuruș, din București. Arbitru de rezervă va fi Marian Carp, din Galați, iar observator – Vasilică Constantin, din București. În tur, la Reșița, gălățenii s-au impus cu 6-3, într-un meci disputat pe 19 octombrie 2014. Înaintea meciului de sâmbătă, United Galați ocupă locul al treilea în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Muncitorul Reșița se află pe locul al VII-lea, cu 16 puncte.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă fruntașă din Liga I, spune antrenorul Viorel Lolea. Am pierdut acasă în fața lor, dar sper într-o mobilizare a băieților care să ne aducă un rezultat bun. Noi oricum ne-am îndeplinit obiectivul, salvarea de la retrogradare, acum vizăm intrarea în play-off. Am trecut de un hop și în Cupa României, mai avem și aici un hop până la intrarea în Final Four.“

Adaugă comentariu