Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În faza a doua a competiției, reșițenii vor juca în deplasare la Progresul Focșani.

Pentru echipa de fotbal în sală Muncitorul Reșița urmează, la acest sfârșit de săptămână, participarea în premieră și în Cupa României. În faza a doua a ediției în curs a competiției K.O., reșițenii au ca adversar o echipă pe care au învins-o de două ori în campionat, Progresul Focșani. Partida este programată sâmbătă, 14 februarie, de la ora 17, la Focșani. Vor arbitra Georgian Ionescu din Buzău și Roberto Gunciu din Popești Leordeni. Arbitru de rezervă este Emanoil Ciuruș, iar observator – Daniel Mirea, ambii din București.

Echipa reșițeană a susținut trei meciurile oficiale în acest an, în Liga I, având o victorie, un egal și o înfrângere. După 8-7 pe teren propriu cu Dunărea Călărași, a venit remiza de la CSMS Iași (5-5), pentru ca în etapa a XVII-a reșițenii să cedeze la limită, acasă, 4-5 cu fostul lider Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, în urma unui meci spectaculos, apreciat de publicul prezent la Sala Polivalentă.

„Din păcate nu am reușit să gestionăm finalul de meci și am pierdut trei puncte, spunea după acea partidă antrenorul Viorel Lolea. Sperăm într-o evoluție bună la Focșani, în faza a doua a Cupei României.“ Pentru acest meci, antrenorii Viorel Lolea și Ion Roman vor miza în mare parte pe același lot: Giurcanu, Ilaș, Bârcean, Doană, Costescu, Rarinca, Mitru, Matei, Crăguia, Sturzu, Breșneni, Moldovan, R. Dumitru. După Cupa României va urma încă o deplasare lungă pentru Muncitorul, tocmai la Galați, pentru meciul din 22 februarie cu United, din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Adaugă comentariu