Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Terenul din Lupac a fost vineri, 17 mai a.c., gazda derby-ului reșițean dintre Muncitorul și FCM Reşiţa, într-o partidă contând din etapa a XXIV-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a.

Confruntarea a stârnit, cum era de așteptat, un interes deosebit, publicul spectator fiind alcătuit din localnici și din reșițeni, simpatizanții celor două grupări, și trei galerii. Una a gospodarilor și două ale grupării din Valea Domanului.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 (0-0), un rezultat echitabil, în opinia noastră, după cum s-au desfășurat ostilitățile și după ocaziile create. Dar, fiecare dintre combatante putea tranșa victoria în favoarea sa.

Elevii antrenorului Roco Sandu ar fi putut lua o opțiune în acest sens în minutul 4, când Breșneni a ratat o lovitură de la 11 metri, trimițând peste poartă, după ce mingea a „mușcat“ bara transversală.

În replică, Muncitorul Reşiţa a trecut în avantaj în minutul 55, prin golul reușit de Țimbota, care l-a învins pe Haidău, după ce Fara a trimis spre poartă. FCM Reşiţa a revenit în joc, forțând egalarea și chiar victoria. Dar gospodarii s-au regrupat foarte bine, fără să renunțe la faza ofensivă.

În cele din urmă, în minutul 74, a fost restabilită egalitatea pe tabela de marcaj, după o acțiune prelungită de atac a „oaspeților“, golul fiind opera lui Vajou. Așadar o remiză care l-a mulțumit pe antrenorul Viorel Lolea, în timp ce Roco Sandu a considerat că echipa din Valea Domanului ar fi meritat victoria.

5 Comments

 1. LuxPhotoFuchs Reply

  Felicitari pentru promtitudine in postarea comentariului meciului si a fotografiilor aferente!

 2. Felicitari FCM ! Felicitari Muncitorul !
  Probabil ca Gurgu nu a lasat echipa sa vina sa ne salute la sfarsitul meciului.Este si asta o strategie,probabil vrea sa amestece si echipa in acest scandal indreptat impotriva lui.Nu va reusi sa abata atentia de la adevaratul protest,nu va reusi sa ne indeparteze de langa echipa pe care o iubim.Demisia !

 3. De ce s-a jucat la lupac? Cum adica, doua galerii a gruparii din Valea Domanului?

  • Conducerea clubului si primaria orasului au infintat o alta galerie care sa le cante in struna.GRN a inceput un protest datorita faptului ca a considerat ca echipa e de 5 ani in div C.Cei cativa investitori gasiti de suporteri au fost indepartati elegant ,presedintele clubului este un om neputincios si de aici nu a mai fost decat un pas pana la inceperea protestului vechi galeri.Ca pe vremea PCR,politicul sa implicat si au infintat o alta galerie formata dintr-o grupa de juniori,din cizmarul clubului ,cativa amici a liderului noi galeri, un apropiat al primarului.Cam asta ar fi spus in cateva cuvinte.

 4. Noul presedinte se pare ca va fi un baiat din Valcea . Chiar nu gasim un presedinte bun in orasul nostru ? pelici este antrenor la valcea,oare are vreo implicare in chestia asta ?avem atatia jucatori care au crescut si au jucat in VD si noi aducem presedinte din alt oras ?
  Se aude ca din vara se va aduce echipa de B aici.E vorba de Baia -Mare care este aproape ca si retrogradata.Pe ce lume traiesti Gurgule ?

Adaugă comentariu