Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – CSMS Iași – Muncitorul Reșița 5-5 (3-2), în etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal în sală.

După ce a obținut o victorie etapa trecută, în primul meci oficial din 2015, 8-7 pe teren propriu cu Dunărea Călărași, Muncitorul Reșița a smuls in extremis un punct în deplasarea de la Iași. Fotbaliștii reșițeni, salvați de grijile retrogradării, au abordat cu ambiție acest meci cu vecina de clasament, CSMS Iași.

Elevii lui Viorel Lolea și Ion Roman au deschis scorul încă din minutul 3, prin Casian Doană, apoi la câteva minute Mitru a majorat avantajul echipei reșițene la 2-0. Gazdele au revenit însă în joc și au întors rezultatul, conducând la pauză cu 3-2. În startul reprizei secunde CSMS Iași s-a distanțat la 4-2, Vali Ilaș a înscris pentru 4-3, însă gazdele s-au distanțat din nou la două lungimi, 5-3. Nu a durat mult și Florin Bârcean a marcat pentru reșițeni, reducând din diferență, făcând ca ultimele zece minute ale meciului să devină extrem de interesante. Muncitorul căuta egalarea, iar CSMS Iași încerca să își păstreze avantajul minim de pe tabelă.

Spre finalul întâlnirii, când reșițenii au scos și portarul și au introdus un jucător suplimentar de câmp, balanța a înclinat în favoarea oaspeților, pentru că Matei a înscris golul egalizator, de 5-5, și Muncitorul a plecat de la Iași cu un punct mare. Rezultatul de egalitate menține distanța în clasament dintre cele două echipe, reșiţenii ocupând în continuare locul 7, cu 16 puncte, ieșenii fiind pe locul 8, cu 15 puncte.

Lotul echipei Muncitorul Reşiţa în meciul de la Iași: Giurcanu, Rarinca, Ilaș, Doană, Sturzu, Bârcean, Breșneni, Mitru, Matei, Crăguia. În etapa viitoare, Muncitorul va juca duminică, 8 februarie, de la ora 18, la Sala Polivalentă din Reșița, cu fostul lider al Ligii I, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, care a cedat luni, pe teren propriu, cu 3-8, în fața campioanei en titre Autobergamo Deva.

Adaugă comentariu