Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În faza a III-a a Cupei României la fotbal, ediţia 2013/2014, Muncitorul Voinţa Lupac a evoluat la Ripensia Timişoara, meci dipsutat miercuri seară.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), timişorenii obţinând victoria în minutul 113, după ce la finalul timpului regulamentar tabela de marcaj a rămas intactă. „Am început bine, cu două ocazii de ocazii de gol, ne-a declarat antrenorul Viorel Lolea. Dar, nu am prins o zi prea bună. După părearea mea cred că, dacă ajungeam la executarea loviturilor de la 11 metri, era mai echitabil”.

Muncitorul: Giurcanu – Vişatovici, Beică, Mozici, Domondi, Costachi, Doană, Oncică, Costescu, Boroiban, Avramovici. Au mai evoluat Săulescu, Popescu, Bobină şi Lazarovici.

Într-o altă partidă, Armata Aurul Brad – F.C. Caransebeş 2-1.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Anul trecut Vointa Lupac a ratat un meci de Cupa Romaniei cu DAMILA MACIUCA fiindca salvarea nu a ajuns la timp si astfel maciucanii au castigat fara sa joace. Acum, Muncitorul combinat cu Vointa Lupac a mai ratat un meci cu DAMILA MACIUCA, numele sub care figureaza inca Metalul Resita, fiindca a pierdut la Timisoara in dauna unei noi promovate in liga a-5-a!!.

Adaugă comentariu