Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Nou-promovata în Liga a III-a de fotbal, Muncitorul Reşiţa, continuă pregătirea pentru sezonul 2012/2013, cu antrenamente preponderent fizice, până la finele acestei săptămâni. Dar, a început şi meciurile de verificare, în care sunt angrenaţi 26 de jucători. Astfel, primul meci a fost susţinut în compania formaţiei Croaţia Clocotici, la baza proprie din cartierul Lend, scor 9-0.

„Sâmbătă, 28 iulie a.c., de la ora 10, vom primi vizita echipei FC Caransebeş, miercuri, 1 august a.c., vom întâlni pe Metalul Oţelu Roşu, iar sâmbătă, 4 august a.c., avem programat meciul cu CSM Şcolar Reşiţa, ne-a precizat antrenorul principal Viorel Lolea. În ceea ce priveşte lotul, suntem în discuţii cu cinci jucători din eşalonul trei şi sperăm să beneficiem şi de aportul experimentatului jucător, fost divizionar, Lucian Dobre“.

Începând de săptămâna viitoare vor fi programate şi şedinţe tehnico-tactice, iar încet, încet se va trece la conturarea lotului de jucători cu care să fie abordată noua ediţie de campionat.

Adaugă comentariu