Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – A doua deplasare într-o săptămână în Moldova nu a fost cu noroc pentru reșițeni.

La o săptămână după calificarea spectaculoasă în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal în sală, în urma victoriei categorice cu 6-0 pe terenul echipei Progresul Focșani, fotbaliștii de la Muncitorul Reșița au luat din nou drumul Moldovei, de această dată pentru un meci din Liga I. Adversara reșițenilor a fost, în etapa a XVIII-a, United Galați, formație care se impunea în tur, în Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava, cu 6-3.

Meciul de la Galați a fost început bine de reșițeni, care au deschis scorul prin Florin Bârcean. Însă până la pauză, gazdele au întors rezultatul, conducând cu 3-2, iar la final au obținut victoria cu 10-5. Pentru Muncitorul Reșița au marcat în acest meci Florin Bârcean (de trei ori) și Flavius Costescu (de două ori).

Formația reșițeană, pregătită de Viorel Lolea și Ion Roman, a coborât pe locul opt în clasament, cu 16 puncte. Același număr de puncte îl are și formația de pe locul șapte, KSE Târgu Secuiesc, care va veni la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița, pentru meciul din etapa a XIX-a. Partida dintre cele două echipe este programată sâmbătă, 28 februarie, de la ora 18, la Sala Polivalentă din Reșița.

În tur, pe 24 octombrie 2014, KSE Târgu Secuiesc a câștigat pe teren propriu cu 6-4.

Adaugă comentariu