Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Miercuri, 31 iulie a.c., s-au disputat meciurile din cadrul fazei a II-a a Cupei României la fotbal, ediția 2013/2014. În această etapă au evoluat și trei echipe din Caraș-Severin, care evoluează în Liga a III-a, două dintre acestea calificându-se în faza următoare.

FC Caransebeș s-a impus categoric în disputa de pe teren propriu cu FCM Reșița, scor 5-0, prin golurile înscrise de Steop (2), Negoescu (2) și Șandru (din 11 metri).

O replică ceva mai dârză a primit Muncitorul-Voința, pe terenul din Lupac, din partea formației Minerul Jilț Mătăsari. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 4-2 (1-1), după reușitele lui Vișatovici, Costachi și Boroiban (2).

Așadar, Muncitorul Reșița-Voința Lupac și FC Caransebeş vor continua în populara competiție națională, în speranța că în etapa viitoare vor avea parte de o grupare din Liga a II-a de fotbal.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Soarta rossonerilor este pecetluita, acest 5-0 este doar prologul ingroparii valorilor fotbalistice ale Resitei. In schimb, consilierii locali, fara consultarea contribuabililor, aproba 12 miliarde lei din bani publici lui Rufa pentru niste anonimi din Ramnicu Valcea. Unde esti tu Tepes Doamne…?

Adaugă comentariu