Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Colonelul Lucian Săndulescu, cel care a îndeplinit funcţia de inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a trecut în rezervă, la comanda unităţii revenind colonelul Nicolae Sorin Axenti.

Joi, 29 decembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a avut loc ceremonialul dedicat acestui eveniment. „Ofiţer emblematic, cu o activitate meritorie în Jandarmeria Română, colonelul Lucian Săndulescu s-a pensionat după mai bine de 23 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice. La ceremonie au participat subprefectul judeţului Caraş-Severin, preşedintele Consiliului Judeţean, şefii instituţiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, precum şi cadre din inspectorat“, se precizează într-un comunicat de presă.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor colegilor, ofiţeri, subofiţeri, dar şi personal contractual pentru tot ce aţi făcut în această perioadă, vă voi purta un respect deosebit, îmi voi aminti cu plăcere de activităţile şi momentele pe care le-am trăit împreună, iar întâlnirea cu dumneavoastră, va reprezenta de fiecare dată, un motiv de bucurie şi satisfacţie pentru mine. Am onoarea să vă salut!”, a fost mesajul colonelului Săndulescu la trecerea în rezervă.