Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – …iar PSD poate va scoate un scor cu 4 în faţă. Ar fi scos mai mult dacă stânga era unită“! Cam astea sunt pronosticurile date de secretarul general PRO România, deputatul Ion Mocioalcă. Totodată, deputatul cărăşean susţine că PNL în Caraş-Severin nu mai este aşa puternic fără Marcel Vela.

„În legătură cu turul doi al alegerilor prezidenţiale, cred că vom asista la o piesă cu final anunţat. Nu va fi nicio surpriză, Klaus Iohannis va câştiga alegerile chiar şi aici în Caraş-Severin, unde constat că liberalii sunt uşor euforici după victoria din primul tur. De asemenea, constat că PSD munceşte mai mult, se merge prin comune şi este posibil să facă un rezultat cu 4 în faţă. În judeţ, dacă nu ar fi oraşele, am putea asista chiar la o surpriză şi asta pentru că echipa de campanie a PNL, fără Marcel Vela, nu este la fel de eficientă. Chiar şi aşa, PSD Caraş-Severin se dovedeşte neputincios. Poate o unitate de stânga, atât la nivel naţional cât şi local, ar fi fost mult mai eficientă, fapt ce ar trebui să dea de gândit PSD pentru alegerile locale din 2020“, ne-a spus liderul PRO România.

N.C.

3 Comments

  1. Cu voi, cei cu cefa groasa? Pai voi sunteți morți, dar încă nu ați aflat….

  2. Cata „”intelepciune”” din partea unui tradator si al unui om fara coloana vertebrala si caracter!PRO ROMANIA este deja un cadavru politic,in frunte cu cel mai cadavru dintre oamenii politici romani,insusi Victoras cel pierdut si care nu stie ce face!Mocioalca este un adevarat oracol si un titan al meschinariei si ipocriziei in politica,perfect pentru un partid de lepre ca PRO ROMANIA!

  3. Ai tradat haita si omerta, ai dat din casa, si acum faci apel la unitate gudurandu-te poata vei fi primit inapoi. Ai avut atatea exemple ca in afara haitei nu poti supravietui, ai fi inteles numai uitandu-te la Grindeanu dar tu ai vrut sa fii Batman. Nu-ti face griji, Luminita va ajunge departe, deja in poze sta pe langa Viorica iar daca crezi ca Vela va pune botul si te trage la liberali pe liste anul viitor te inseli de 2 ori.

Adaugă comentariu