Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Mulţi dintre „greii“ PSD cer demisia imediată a preşedintelui formaţiunii politice, Liviu Dragnea.
Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, este unul dintre semnatarii scrisorii în care se arată că Liviu Dragnea a devenit o vulnerabilitate pentru PSD și îi cere acestuia demisia de la șefia partidului, precum și înlocuirea sa cu Viorica Dăncilă ca președinte interimar.

„Am semnat acest document, alături de alţi colegi, pentru că PSD scade vertiginos în sondaje şi asta înseamnă că oamenii aşteaptă de la noi mai mult decât le-am oferit până acum. Am mai semnat şi pentru că îmi doresc o democratizare a vieţii de partid pentru că stilul de a-l conduce a fost unul discreţionar. În plus, PSD, care este partidul de guvernământ la ora actuală în România, este izolat pe plan internaţional. De toate aceste lucruri este responsabil şi preşedintele Liviu Dragnea şi toate aceste teme trebuie discutate în cadrul unui CEx. Joi voi convoca un CEx judeţean, deocamdată, la nivel declarativ am sprijinul parlamentarilor PSD, însă vineri mă voi întoarce la Bucureşti, la CEx, cu un mandat din partea PSD Caraş-Severin“, ne-a declarat, în exclusivitate pentru CAON, şeful PSD, Ion Mocioalcă.

1 Comment

  1. Sa plecati cu toti de la conducerea tarii,ati distrus insasi ideologia social-democrata a partidului prin includerea in partid a persoanelor corupte si slab profesional .De mult am spus la mai multe persoane ca in PSD nu sunt oameni care ar trebui sa fie.Intr-un partid social-democrat trebuie sa fie format din oameni seriosi cu adevarat democrati si nu cu viziuni tictatoriale sau implicati in coruptie. Detin o carte din 1934 despre social democratia care era in Romania si cum se punea problema atunci nu ca acuma,social democratii romani erau modesti nu luptau pentru averi ci in favoarea oamenilor saraci care erau si atunci.Pot sa va dau lectii despre social democratia din acele vremuri,mai trebuie sa invatati multe de la socialistii europeni din Franta,Germania si Anglia !.

Adaugă comentariu