Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Miron Cozma a demonstrat calităţi de orator chiar dacă subiectele prezentate au fost sumbre.

În cadrul unei campanii de promovare a Partidului Social Democrat al Muncitorilor, Miron Cozma a susţinut joi o conferinţă de presă alături de conducerea formaţiunii politice la nivel judeţean. Declaraţiile sale au fost structurate pe principalele puncte considerate de el problematice la nivel naţional.

Partidul Social Democrat al Muncitorilor din România e soluţia alternativă pentru rezolvarea profundei crize economice şi morale cu care ne confruntăm“, a susţinut preşedintele partidului, Miron Cozma.

Istoria partidului, starea naţiunii şi obiectivele PSDM au fost cele trei subiecte principale abordate în cursul conferinţei de presă susţinute joi la Reşiţa.

Talentul de orator al lui Miron Cozma s-a revărsat în cadrul unui discurs politicianist care a atins multe puncte sensibile, problemele României post-decembriste.

26.000 de vinovaţi pentru criza românească sunt pe lista neagră a lui Miron Cozma, care a dezvăluit primele cinci nume: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, Mugur Isărescu şi Regele Mihai, care, conform declaraţiilor lui Miron Cozma, vor fi acuzaţi de trădare de ţară dacă PSDM va prelua puterea.

Miron Cozma a prezentat şi câteva măsuri de relansare economică. Alături de Cozma s-a aflat conducerea organizaţiei judeţene al cărei preşedinte este caransebeşeanul Ion Stepanescu.

Flavius Rotariu

1 Comment

  1. IN TARA LUI PAPURA VODA,ORICE PUSCARIAS DACA ARE SANGE ISI FACE PARTID !!!!???? TARE DE TOT !!! PAI LA CAT SA FURAT IN TARA ASTA,SI SE MAI FURA,UN TALHAR IN PLUS NU SE MAI PUNE !!! DEFAPT SI NOUA NE PLACE ASTA !!! AMERICANII AR TREBUI SA FIE NERVOSI PE NOI,PENTRU CA ROMANIA ESTE TARA TUTUROR POSIBILITATILOR !!!! DIN NEFERICIRE……..BAFTA IN CONTINUARE ………………………………..!!!

Adaugă comentariu